fbpx
Content Woord

Content Woord

"Het kost veel moeite om zo te schrijven dat het makkelijk leesbaar is." (Robert Louis Stevenson)

Je hebt vast heel wat te vertellen over je bedrijf - je bent er dan ook trots op. En hoewel je best ook jong en dynamisch bent laat je die kenmerken beter achterwege op je site. Er zijn namelijk nog 1,5 miljoen andere websites die het ook vermelden.

De inhoud moet betrouwbaar, herkenbaar en vooral relevant zijn voor de gebruiker. Vermijd daarom een opsomming van wat je doet, maar voorzie de oplossing.

Dat kunnen we ook voor je oplossen.

Hoe doen we dit?

 

Woord bij daad voegen. We verdiepen ons volledig in je producten of service, niet vanop afstand, maar ter plaatse. We komen het grondig bekijken of uitproberen, zo weten we meteen waarover we spreken. En het liefst van al laten we jou met passie erover vertellen, dan krijgen we écht een idee en kunnen we later de juiste focus leggen.

Daarna bepalen we in welke vorm we al die verzamelde informatie best gieten, zodat het niet alleen inspireert, maar ook informeert en het je potentiële klanten uiteindelijk aanzet tot kopen.

De inhoud die we aanleveren is uiteraard geoptimaliseerd voor zoekmachines, en voor de passende beelden kan je ook zeker bij ons terecht.

Contacteer ons