fbpx
Ontwerp en realisatie

Ontwerp en realisatie

"De mooiste kunstwerken en de beste uitvindingen zijn bedacht door mensen die heel eigenwijs anders durfden te zijn." (Hein Pragt)

"Een website opzetten, dat kan ikzelf - of mijn neefje - ook wel". Natuurlijk. Maar een website bouwen is meer dan een kant-en-klare template of sjabloon installeren. Een mooie verpakking rond een lege doos werkt vandaag echt niet meer en zorgt alleen maar voor teleurgestelde – en snel afhakende - bezoekers.

Dus: als je niet over de juiste kennis, een dosis tijd of gewoonweg geen zin hebt om jouw website te ontwikkelen: dan doen we het graag voor jou.

En eerlijk is eerlijk, we bouwen zo'n website zelf niet. Daar zetten we andere experts voor in, en samen met hen zorgen we ervoor dat elk detail juist staat en mooi oogt.

Daar houden we van.

Hoe doen we dit?

 

Eerst kijken we samen met jou naar wat en wie je wil bereiken met je website, en dan doorlopen we de mogelijke opties die voor jou passen. Wil je een kant-en-klare site? Of wil je de inhoud zelf kunnen aanpassen? Wil je er op termijn misschien nog een webshop aan koppelen? Dat zijn allemaal belangrijke factoren waar we rekening mee houden en een passende oplossing voor uitwerken. Zo krijg je een website die nu én later helemaal bij jouw bedrijf past.

Kijk hier hoe we zo’n website voor jou kunnen vullen met woord of beeld.

 

Contacteer ons