fbpx
SEO en Analytics

SEO en Analytics

"Niemand verdwaalt op een rechte weg" (Goethe)

Je ben niet uniek. We zeggen het niet graag, maar het is zo. Je concurrenten zitten ook op het web.

Je kan er echter wel bovenuit springen, door goed te scoren in zoekmachines. Want uiteraard wil je dat die mooie website makkelijk gevonden wordt.

Wij strooien de kruimels, zodat jij je brood kan verdienen. 

Hoe doen we dit?

 

We lijsten de producten of diensten die jij kan aanleveren op en bekijken of je site daar op de juiste manier vermelding van maakt. Een zoekwoord kan in een bepaalde regio een heel ander beeld oproepen. En is een waterontharder hetzelfde als een waterverzachter? Het is daarom belangrijk om de juiste woorden gericht te gebruiken. En een goede uitleg doet ook wonderen.

De juiste woorden en klaar? Niet helemaal. Want een zoekmachine als Google hanteert bijvoorbeeld ook het ‘EAT-principe’ om de rangschikking van een site te bepalen. ‘EAT’ staat voor Expertise, Autoriteit en Betrouwbaarheid (Trustworthiness). Dat moet je website dus ook uitstralen, net zoals je dat persoonlijk met een klant zou doen.

We kijken daarom of je website bijvoorbeeld wel veilig is en of je de data van de gebruiker goed beschermt (betrouwbaarheid), maar analyseren ook het gedrag van deze gebruiker (je doelgroep) op je site. Is de informatie die wordt gezocht makkelijk te vinden in je menu en biedt het wel degelijk een antwoord op de vraag?

We vertellen je hier graag meer over de gebruikerservaring en de inhoud van je website.

 

Contacteer ons