fbpx
Automotive

Automotive

"I couldn't find the sports car of my dreams, so I built it myself" (Ferdinand Porsche)

Instinctief vinden we onze weg naar wat ons interesseert, inspirireert en beweegt. En als we terugkijken op ons respectievelijk verleden zijn auto's altijd een belangrijk onderdeel van ons leven geweest. Om de complexiteit van de autosector grondig te leren kennen heb je daarom - zoals wij - een passie voor auto's nodig.

Maar het gaat verder dan passie. Wij hebben ook heel veel marktkennis en expertise opgebouwd door sales, after sales- en marketingervaringen bij automerken en dealers en bij diverse grotere automobielgerelateerde evenementen.

Met andere woorden: wij kunnen uitpakken met een unieke mix van de kennis van de automobielwereld - zowel qua merkpolitiek, strategie als op technisch vlak - gekoppeld aan een doorgedreven marketing knowhow en -expertise.

Meerdere bedrijven uit de automotivesector deden reeds beroep op ons om hun marketingverhaal te helpen schrijven of te herschrijven. Als aanvulling of versterking van de globale marketingstrategie van de invoerder.

Iedere showroom blijft verplicht gesloten tot 13 december en ook de Brussels Motor Show in januari 2021 gaat niet door. Creativiteit en de juiste aanpak zal dan ook de doorslag geven om de vooropgestelde targets te realiseren.

Laten we met elkaar even vrijblijvend praten om te zien hoe we ideeën kunnen aanreiken om jullie marketingaanpak sterker te maken.

 

 

 

Hoe kunnen we jou helpen?


De autosector evolueert constant, en de eisen van de koper worden groter. De klant doet zijn onderzoek vooral online en automerken moeten dus meer en meer digitaal aanwezig zijn. De service - zowel on- als offline - moet hier ook op afgestemd worden. Digitaal Architect kan je hierin optimaal begeleiden. We analyseren je huidige situatie en stellen verbeteringsopties voor op o.a het vlak van online verkoop en service. We nemen je online strategie onder de loep en zorgen voor de perfecte mix van Social Media, Search Engine Advertising en mailcampagnes. Ook de klassieke printmarketing kunnen we hier aan toevoegen. Je krijgt altijd een voorstel op maat, afhankelijk van je doelstellingen en schaalbaar in functie van de groei.

Kunnen we je helpen met een specifieke vraag of probleem? Neem dan zeker contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Contacteer ons