fbpx
Opleidingen

Opleidingen

"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn" (Benjamin Franklin)

We leren ons hele leven lang. Van onze ouders, op school, uit boeken, via de mensen om ons heen en nog zo veel anderen manieren. Enthousiast kennis kunnen overbrengen is niet voor iedereen van nature weggelegd, maar ook dat kan je leren. Want als ondernemer heb je vast voldoende kennis in huis om te delen met je doelpubliek. Je zal er wellicht niet veel langer naast kunnen, want meer en meer bedrijven gaan die richting uit. Je doelgroep zal je er echter wel voor belonen, want Google en YouTube krijgen alsmaar meer vragen over 'hoe doe ik ...' of 'wat te doen tegen ...', en worden zo meer een antwoordenmachine dan een zoekmachine. Als jij als bedrijf dan een oplossing kan bieden voor hun vraag of probleem, dan heb je hun vertrouwen gewonnen en komen ze wellicht sneller bij je terug voor een aankoop of advies.

Danny verzorgt al vier jaar de marketingstrategie voor een grote speler in de opleidingssector, voor zowel vaste opleidingen en maatwerk voor bedrijven. Sanne heeft jarenlang on- en offline trainingen gegeven in het Nederlands en het Engels aan haar teamleden, managers, suppliers en freelancers, en uitgebreide manuals geschreven van de processen die ze heeft opgezet. Om de switch naar marketing te kunnen maken heeft ze ook verschillende langdurige online trainingen en webinars gevolgd.

 

 

Hoe kunnen we jou helpen?

Wil je graag je kennis delen, maar weet je niet direct waar of hoe te beginnen? Of het nu kleine tips & tricks zijn, whitepapers of een eigen You-Tube kanaal, het begint allemaal met een grondige analyse van de doelgroep. Wat zijn hun noden, problemen of vragen? Waarop kan jij een antwoord bieden en waarvoor kan je de oplossing aanreiken? En in welke vorm? Kies je voor een blog, een e-book, infographics of toch een apart kanaal? Digitaal Architect kan je bijstaan bij het vinden van de juiste insteek, vorm en stijl.

Lijkt je dat allemaal veel werk? Dat hoeft niet zo te zijn, want je kan veel aan ons uitbesteden, van design tot copy, telkens op maat voor jouw bedrijf. Voor niche sectoren maken we gebruik van gespecialiseerde copywriters. Je zal ook tijd kunnen winnen als je bijvoorbeeld antwoorden op veelgestelde vragen op je website plaatst zodat deze niet telkens opnieuw moeten beantwoord worden door je administratie of verkopers.

Kunnen we je helpen met een specifieke vraag of probleem? Neem dan zeker contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder!

 

Contacteer ons